Nordic Drinks Innlandet AS er forhandler av fremtidsrettede kaffe- og drikkeløsninger i Hedmark, Oppland og deler av Sør-Trøndelag.
Vår visjon er å bli ledende innenfor kaffe og juice i vår region med å levere løsninger basert på disse prinsippene:

  • Høy kvalitet på råvarer levert etter etiske retningslinjer for internasjonal handel.
  • Levere miljøvennlige løsninger etter anerkjente miljø sertifiseringer.
  • Ha innovative løsninger som gjør driftshverdagen enklere og dermed besparer bedriftene økonomisk.
  • Være konkurransedyktige både på pris og på smak.


Kaffemaskinen

Sa vi kaffemaskin? La oss heller kalle det en datamaskin som brygger kaffe.

Vår kaffemaskin er bygget opp med over 50 sensorer som jobber kontinuerlig for å bringe frem den perfekte kaffen. Sensorene kommuniserer over internett via et SIM kort til vårt kontrollsenter som overvåker maskinene i sanntid.

Ved å måle disse verdiene over nettet kan vi være i forkant og utføre prevantive tiltak som reduserer servicebehovet med 30-80% avhengig av oppsett og tilvalg.

Vår kaffe er "slowroasted" på lav temperatur i hele 15 minutter, noe som gir en rikere smaksopplevelse, lavere forbruk og reduserer slitasje på maskinen. 


Juicedispenseren

Fructomat dispenserløsning er, med mer enn 18.000 utplasserte maskiner i mer enn 25 land gjennom 20 år, en særdeles gjennomprøvd og driftssikker løsning.

Dispenseren serverer, takket være det patenterte «midmix» systemet, eksakt samme drikke, av like høy kvalitet og til perfekt temperatur hver eneste gang.

I tillegg til å servere drikke av høy kvalitet, representerer løsningen en mengde fordeler.Fructomat er miljøvennlig, hygienisk, sikrer lang holdbarhet, svært driftssikker, har høy kapasitet, er plassbesparende og gir tilgang til et bredt sortiment av både varm og kald drikke.

Dispenseren kan også leveres med mulighet for kullsyre, noe som gjør at den effektivt fungerer både som et tradisjonelt vanntårn og som en juicedispenser.


Vannløsning

Vi leverer forskjellige løsninger av kjølt dispenservann, både med og uten kullsyre.
Les mer om løsningene vi kan levere på www.nordicdrinks.no eller send oss en uforpliktende mail, post@brandsnesgruppen.no